Andrea Motis & Joan Chamorro & Josep Traver

Motis_225

Dissabte 25 de gener de 2014 · 19 h
Teatre de la Peni
Molins de Rei
ANTICIPADA 13 € / TAQUILLA 16 €
COMPRAR ENTRADES

CONCERT FIRA DE LA CANDELERA 2014

Andrea Motis veu, saxos alt i soprano i trompeta
Joan Chamorro contrabaix i saxo
Josep Traver guitarra, banjo i ukelele

Andrea Motis i Joan Chamorro són considerats la revelació del jazz català. La primera vegada que escoltes a l’Andrea Motis et quedes meravellat. Alguns dels seus vídeos superen les 200.000 reproduccions a YouTube. Aquesta jove artista canta amb una personalitat que no es veia en anys, tot i que també toca el saxo i la trompeta.
D’això en té gran part de responsabilitat el seu mentor Joan Chamorro. El treball que està fent aquest veterà del jazz català des de la Sant Andreu Jazz Band, la big band més jove d’Europa, és sensacional. La seva trajectòria com a saxofonista (entre d’altres instruments) és tan brillant i dilatada que seria inútil intentar glossar-la en aquestes breus línies. Tete Montoliu, Slide Hampton, Bebo Valdés, Randy Brecker, Manhattan Transfer, Steve Wonder… l’elenc de músics amb els que ha treballat és impressionant.
Molt ben acompanyats per Josep Traver a la guitarra i altres cordes, tindrem la sort de presenciar a qui en breu figurarà als cartells dels grans festivals de jazz europeus.

Concert organitzat per ContraBaix · Fira de la Candelera · Joventut Catòlica-La Peni

 

AMB EL SUPORT i la col·laboració de

gencat-footajsf-foot cornella sjd-foot castelldefels-foot castellbisbal-foot2