Informació

Amics de ContraBaix

Si t’interessa la música i vols anar a bons concerts a prop de casa i al millor preu, apuntat al formulari de subscripció del web i et convertiràs en “Amic de ContraBaix”, formant part així de la nostra llista de mails per estar al dia i per gaudir del descompte d’1 € sobre el preu de l’entrada anticipada, sempre que la compris a través del nostre web (*).

(*) Per gaudir del descompte només caldrà que t’identifiquis amb el teu mail a la casella de verificació en el moment de la compra, per a que el preu reflecteixi el descompte. Les teves dades estan en una base automatitzada, de la qual pots donar-te de baixa o modificar les dades enviant un mail a baixa@contrabaix.com En compliment de la LOPD, aquesta base de dades és exclusivament per a ús intern de ContraBaix i en cap cas serà cedida a tercers.

Tarifa Premium 2014

Per 60 € l’any et podràs moure en total llibertat per TOTS els nostres concerts de Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, Viladecans, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Andreu de la Barca; tu tries els concerts als que vols assistir i et reserves per internet la teva entrada a cost 0€.
I si tens menys de 30 anys, la teva TARIFA PREMIUM JOVE és de 30 € l’any i amb els mateixos avantatges!
Premiem la teva confiança i la teva fidelitat! Fem fàcil la teva participació!
Ja et pots donar d’alta de la Tarifa PREMIUM a la taquilla de qualsevol concert de ContraBaix o ara mateix clicant aquí:

TARIFA PREMIUM

TARIFA PREMIUM JOVE -30

Tarifa Premium Parelles 2014

Per un preu anual de 100 €, assistiu tots dos a tots els concerts de ContraBaix de Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, Viladecans, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Andreu de la Barca! Jazz, blues, góspel, latin…
Doneu-vos d’alta donant-nos un correu electrònic i la teva adreça física per poder contactar millor amb tu. Seguint el procés de compra, en menys de 24 hores ja podràs gaudir de la teva nova tarifa Premium Parelles!

Tarifa Premium Tardor 2014

Per un preu de 40 €, assisteix a tots els concerts de ContraBaix Tardor, a Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, Viladecans, Sant Joan Despí i Sant Andreu de la Barca!  Jazz, blues, góspel, latin…
Dona’t d’alta donant-nos un correu electrònic i la teva adreça física per poder contactar millor amb tu. Seguint el procés de compra, en menys de 24 hores ja podràs gaudir de la teva nova tarifa Premium Tardor! (de setembre a desembre)

TARIFA PREMIUM JOVE TARDOR 2014

Si tens 30 anys o menys, per un preu de 18 €, assisteix a tots els concerts de ContraBaix d’aquesta tardor a les diferents ciutats!
Dona’t d’alta donant-nos un correu electrònic i la teva adreça física per poder contactar millor amb tu. Seguint el procés de compra, en menys de 24 hores ja podràs gaudir de la teva nova tarifa Premium Tardor Jove! (de setembre a desembre)

Recorda, cada Tarifa Premium amb un mail diferent!

Venda d’entrades

Venda d’entrades a la taquilla de cada sala, mitja hora abans de l’inici de l’espectacle, en cas que no s’hagin exhaurit en la venda anticipada. Compra la teva entrada anticipada a Codetickets.

Descomptes

Descomptes als concerts de Sant Feliu per als socis i sòcies de l’Ateneu Santfeliuenc.

enllaç a facebook   enllaç a  twitter
Organitza i col·labora: ContraBaix - Ateneu Santfeliuenc - Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat - Ajuntament de Molins de Rei - Fira de la Candelera - Traska Truska - Atrium Viladecans - Ajuntament de Viladecans - Auditori Barradas - Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat - Ajuntament de Sant Joan Despí - Teatre Mercè Rodoreda - Bulevard - Ajuntament de Sant Andreu de la Barca - Teatre Núria Espert - Generalitat de Catalunya - Diputació de Barcelona - Codetickets | ContraBaix és membre de l'Afejazz
ContraBaix (Ateneu Santfeliuenc) | informacio@contrabaix.com | 936 853 242 | Avís legal Disseny