sales de concerts

 

sala-actes

Sant Feliu de Llobregat:

Ateneu Santfeliuenc

Vidal i Ribas, 25. 08980 Sant Feliu de Llobregat
Per a més informació sobre situació, transports i aparcament a Sant Feliu CLICA AQUÍ

sala-actes

Sala Ibèria

Pi i Margall, 21. 08980 Sant Feliu de Llobregat

sala-actes

Parc Nadal

De Dalt, 16. 08980 Sant Feliu de Llobregat

vdgust

Sant Cugat del Vallès:

Restaurant VdGust

Carrer de los Castillejos, 30. 08172 Sant Cugat del Vallès

castelldefels

Castelldefels:

Castell de Castelldefels

Avenida Manuel Girona, s/n. 08860 Castelldefels

colonia guell

Santa Coloma de Cervelló:

Cripta Gaudí

Claudi Güell, 6. 08690 Colònia Güell, Santa Coloma de Cervelló

can-margarit

Castellbisbal:

Jardins de Can Margarit

Carrer Major, 103. 08755 Castellbisbal

plaça-del-joc

Plaça del Joc

08755 Castellbisbal

entrades i descomptes

Amics de ContraBaix

logo contrabaix Si t’interessa la música i vols anar a bons concerts a prop de casa i al millor preu, apuntat al formulari de subscripció del web i et convertiràs en “Amic de ContraBaix”, formant part així de la nostra llista de mails per estar al dia i per gaudir del descompte sobre el preu de l’entrada anticipada, sempre que la compris a través del nostre web (*).

(*) Per gaudir del descompte només caldrà que t’identifiquis amb el teu mail a la casella de verificació en el moment de la compra, per a que el preu reflecteixi el descompte. Les teves dades estan en una base automatitzada, de la qual pots donar-te de baixa o modificar les dades enviant un mail a baixa@contrabaix.com En compliment de la LOPD, aquesta base de dades és exclusivament per a ús intern de ContraBaix i en cap cas serà cedida a tercers.

Venda d’entrades

codetickets Venda d’entrades a la taquilla de cada sala, mitja hora abans de l’inici de l’espectacle, en cas que no s’hagin exhaurit en la venda anticipada. Compra la teva entrada anticipada a TicTacTiquet.com

Descomptes

Descomptes als concerts de Sant Feliu per als socis i sòcies de l’Ateneu Santfeliuenc.
Descomptes als socis del TresC
Descompte del 50% del preu a taquilla en les entrades dels concerts a Sant Feliu del cicle ContraBaix per als titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya tenen un descompte . Poden fer la compra a taquilla el mateix dia del concert o compra online, amb l’enllaç a la web oficial. Els titulars hauran d’identificar-se a l’entrada del concert amb el seu Carnet Jove. Els concerts de fora de Sant Feliu no tenen descompte, ja que la venda d’entrades no esta a càrrec del cicle ContraBaix.
Carnet VxL 2014 Descomptes en els concerts a Sant Feliu, per al voluntariat per la llengua i l’alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística amb carnet vigent, en comprar l’entrada a taquilla o a la secretaria de l’entitat.

AMB EL SUPORT i la col·laboració de

gencat-footajsf-foot cornella sjd-foot castelldefels-foot castellbisbal-foot2