Fes-te Amic de Contrabaix!

Rep informació, promocions i ofertes especials!

sales de concerts

sala-actes

Sant Feliu de Llobregat:

Ateneu Santfeliuenc

auditoripalau

Auditori del Palau Falguera

Per a més informació sobre situació, transports i aparcament a Sant Feliu CLICA AQUÍ

elroure

Begues:

Centre Cívic El Roure

nuria-espert

Sant Andreu de la Barca:

Teatre Núria Espert

castelldefels

Castelldefels:

Castell de Castelldefels

entrades i descomptes

Amics de ContraBaix

logo contrabaix Si t’interessa la música i vols anar a bons concerts a prop de casa i al millor preu, apuntat al formulari de subscripció del web i et convertiràs en “Amic de ContraBaix”, formant part així de la nostra llista de mails per estar al dia i per gaudir del descompte sobre el preu de l’entrada anticipada, sempre que la compris a través del nostre web (*).

(*) Per gaudir del descompte només caldrà que t’identifiquis amb el teu mail a la casella de verificació en el moment de la compra, per a que el preu reflecteixi el descompte. Les teves dades estan en una base automatitzada, de la qual pots donar-te de baixa o modificar les dades enviant un mail a baixa@contrabaix.com En compliment de la LOPD, aquesta base de dades és exclusivament per a ús intern de ContraBaix i en cap cas serà cedida a tercers.

Venda d’entrades

codetickets Venda d’entrades a la taquilla de cada sala, mitja hora abans de l’inici de l’espectacle, en cas que no s’hagin exhaurit en la venda anticipada. Compra la teva entrada anticipada a Codetickets.

Descomptes

Descomptes als concerts de Sant Feliu per als socis i sòcies de l’Ateneu Santfeliuenc.
Descomptes als socis del TresC
Descompte del 50% del preu a taquilla en les entrades dels concerts a Sant Feliu del cicle ContraBaix per als titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya tenen un descompte . Poden fer la compra a taquilla el mateix dia del concert o compra online, amb l’enllaç a la web oficial. Els titulars hauran d’identificar-se a l’entrada del concert amb el seu Carnet Jove. Els concerts de fora de Sant Feliu no tenen descompte, ja que la venda d’entrades no esta a càrrec del cicle ContraBaix.
enllaç a facebook   enllaç a  twitter   enllaç a  twitter   enllaç a  twitter
Organitza i col·labora: ContraBaix - Ateneu Santfeliuenc | Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat | Ajuntament de Begues | Ajuntament de Sant Andreu de la Barca | Ajuntament de Castelldefels | Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
ContraBaix (Ateneu Santfeliuenc) | informacio@contrabaix.com | 936 853 242 | Avís legal Disseny