SOBRE CONTRABAIX

ContraBaix és un projecte de l’Ateneu Santfeliuenc que compta amb 15 anys de reconeguda trajectòria. Els gairebé 500 concerts realitzats han revitalitzat d’una manera molt destacada la vida musical del Baix Llobregat. S’han ofert espectacles a Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, Viladecans, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí…

ContraBaix s’ha basat sempre en la màxima qualitat global del concert, aconseguint així el suport incondicional del públic. Atent a les noves propostes del panorama musical, ha buscat la millor manera de presentar-les al públic. Així, ha aconseguit diversos reconeixements: Premi de Reconeixement Cultural, Premi a la Creativitat en Música… A més, ContraBaix ha acceptat el repte de l’excel·lència en la gestió cultural, aplicant el coneixement generat en la millora contínua del cicle de concerts i de la seva comunicació amb el públic.

cb

ContraBaix ha pres el camí de la innovació com una aventura compartida amb els artistes i amb el públic, ampliant progressivament els estils musicals: del pur jazz, al flamenc, gospel, funk, soul, pop …
Aquest 2015, ContraBaix proposa noves línies de creació de música en directe, amb la inclusió imminent de música clàssica i antiga en la seva programació, així com la col·laboració amb les noves generacions de músics per oferir-los un espai en el qual relacionar-se amb el públic i créixer com a artistes.

A més, es produeix un relleu en l’equip de gestió, liderat ara per Albert Santiago i amb la col·laboració de Christian Boguslawski i de tot l’equip humà de l’Ateneu Santfeliuenc.

albert
Albert Santiago
Es forma musicalment com a director de cor, obtenint el títol superior corresponent per l’Esmuc. Estudia també cant històric amb el tenor Lambert Climent. Actualment és professor de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Llobregat i dirigeix diferents projectes musicals. Ha dirigit grans obres com el Messies de Haendel, el Requiem de Mozart o el Rèquiem de Brahms. En l’àmbit de la gestió cultural, estudia parcialment la carrera de Promoció i Gestió musical a l’Esmuc. Ha organitzat nombrosos concerts a França i per tota la geografia espanyola. Com a col·laborador de Carme Picanyol, ha organitzat diversos cicles de concerts a l’Auditori de Barcelona, Basílica de Santa Maria del Mar i el festival d’estiu de Begur.

christian
Christian Boguslawski
Nascut a Alemanya, estudia el Màster de gestió cultural a la Universitat de Barcelona. Com a gestor, ha treballat en festivals com la FiraTàrrega o Escena Poblenou. A més, realitza estudis superiors de bateria de jazz, havent actuat en nombrosos concerts per Holanda, Alemanya, Itàlia i Espanya.

Leave a comment