SOBRE CONTRABAIX

ContraBaix és una xarxa de programació musical a diverses ciutats que implica diferents associacions, sales privades i administracions locals. Ha programat i programa concerts en localitats com Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, Viladecans, Esparreguera, El Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Begues, Cornellà, Sant Andreu de la Barca, Castellbisbal o L’Hospitalet de Llobregat; articulant el seu discurs musical des del jazz fins al blues passant per la cançó d’autor, el folk o les world music. Músiques per escoltar de petit i mitjà format.

ContraBaix proposa que amb productes de qualitat i amb treball conjunt entre administracions i associacions és possible crear oferta de difusió cultural professional estable generant consum i demanda de cultura

ContraBaix va ser distingit amb el guardó de Millor Iniciativa Comarcal a la IV edició dels Premis de Reconeixement Cultural 2005, reconegut per la junta directiva de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya l’any 2006 per la seva tasca per la música en directe, i també va guanyar el Premi a la Creativitat en Música dels Premis Ateneu 2010.

Aquest any 2014, volem que sigui especial perquè a la tardor celebrem el 15è aniversari. Han estat centenars d’actuacions des de l’any 2000, grans nits inoblidables de música!

cb

 

Leave a comment